Podívejte se na "Tropico" Lany Del Rey

06.12.2013 19:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey - Tropico
© facebook interpreta
Lana Del Rey si na vizuálním provedení své hudby dávala vždy záležet, už loňský filmově pojatý videoklip "Ride" trval přes deset minut. Nyní však populární Američanka přichází se zcela ojedinělým projektem "Tropico". Sedmadvacetiminutový krátkometrážní film totiž zahrnuje rovnou tři skladby.

Snímek režírovaný Anthonym Mandlerem byl pojat jako biblický příběh o hříchu a vykoupení. Zpěvačka si ve videu, jehož děj se z většiny odehrává v Ráji, střihla hlavní roli - vidět ji můžeme například jako první ženu Evu nebo matku Ježíše Krista Marii. Tři písně z její loňské rajské edice úspěšného debutu "Born To Die" pak posloužily jako ústřední motivy jednotlivých kapitol. Použité songy "Body Electric", "Gods And Monsters" a "Bel Air" si navíc můžete spolu s celým vizuálem stáhnout v rámci samostatného EP na iTunes.

Pro fanoušky si sedmadvacetiletá Elizabeth Woolridge Grant navíc kromě uměleckého projektu připravila ještě jednu příjemnou novinku - během premiéry snímku totiž definitivně utla spekulace o možném konci kariéry. Naopak potvrdila, že právě pracuje na novém albu, které už má svůj název. Nahrávka "Ultraviolence" by se na trhu mohla objevit již v příštím roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY