Beyoncé - God Made You Beautiful

27.11.2013 08:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nové album to sice není, ale nemusí pršet, jen když kape, ne? Americká star Beyoncé stále ponechává své fanoušky v napětí. Vždyť nová nahrávka měla vyjít na jaře tohoto roku. Manžel Jay-Z nebo producenti Pharell Williams, Justin Timberlake či Timbaland tvrdí, že deska je skoro hotová a vyjde tehdy, až s ní bude zpěvačka, pověstná svým puntičkářstvím, spokojena na sto procent.

Tak tedy musí vzít fanoušci zavděk alespoň další novou písní, takovým přílepkem k dokumentu "Life Is But A Dream", který lze zakoupit i na DVD. Píseň "God Made You Beautiful" je věnována téměř dvouleté dceři Blue Ivy. Právě hlavně kolem ní se točí i zmiňovaný dokument, proto nemůže být o vhodnosti tématu písně veden žádný spor.

Láskyplná balada, ve které emoce matky k dceři tryskají naplno, však nebude aspirovat mezi nejpovedenější písně této krasavice. Text plný neustálých opakovaček a refrén skládající se pouze z hlavního sloganu a názvu písně je celkem zklamání po slibném rozjezdu písně. Všichni mají své děti rádi, tady je však mateřský cit typicky americky tažen přes závit a má to i negativní dopad na celé vyznění písně. Beyoncé zpívat umí a barvité sbory na nahrávce znějí étericky a něžně, a tak nelze než doufat, že nová deska bude alespoň o něco víc dotaženější a propracovanější. Prostě přesně taková, jak zpěvačka a tým lidí kolem ní slibují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY