Exkluzivně: Podívejte se na "Černé oči, jděte spát" Burianovy Bohemie

25.11.2013 09:00 - Václav Trávníček | foto: facebook interpreta

Burian - Černé oči, jděte spát
© facebook interpreta
Nový singl ze své aktuální sólové desky "Bohemia" připravil pražský hudebník a producent Jiří Burian. Jde o píseň "Černé oči, jděte spát," ve které hostují Mikoláš Růžička a Sára Vondrášková. K singlu vznikl také videoklip a vy se na něj můžete v exkluzivní premiéře podívat na musicserveru.

Růžička hraje s Burianem ve skupině Republic Of Two a loni přišel se sólovým projektem Piano. Vondrášková zase zaujala uměleckým jménem Never Sol, pod nímž letos vydala debutovou desku "Under Quiet". Oba hosté účinkují i ve videoklipu, který vznikl v režii Lenky Kovaříkové, Jiřího Buriana a jeho manželky Dariny.

"Je postaven na úžasném mappingu slovenské dvojice Sexi Světla a skvělém střihu Tomáše Bláhy," přibližuje Burian. "Za kamerou stál Tomáš Jelínek, mimochodem taky tvůrce klipů Republic Of Two, a celé se to uskutečnilo za velké podpory Quixu a Ivany Kaňovské, která nám zapůjčila svoje masky a doplňky," říká.

"Černé oči, jděte spát" je už druhým singlem z Burianovy aktuální sólovky. Tím prvním byla "Louka široká" s hostujícím Jaromírem Švejdíkem, jež má na serveru YouTube.com k dnešnímu dni přes dvaadvacet tisíc zhlédnutí.

Album "Bohemia", které je hlavní složkou stejnojmenného audiovizuálního projektu, bude pokřtěno 28. listopadu v MeetFactory.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY