Nine Inch Nails zatlučou své devítipalcové hřebíky i v Praze

21.11.2013 15:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails
© Live Nation
Červen příštího roku bude minimálně hudebně v České republice pořádně horký. Po včerejším oznámení třetího koncertu české legendy Lucie v Praze a informaci o vystoupení rockera Bryana Adamse na brněnském velodromu přichází agentura Live Nation s další hudební novinkou: 20. června přijedou v rámci svého turné k novému albu "Hesitation Marks" Nine Inch Nails.

Tato kapela se dá velmi těžko stylově charakterizovat. Pánové během pětadvaceti let své hudební kariéry zaklepali na dvířka mnoha hudebním stylům a charismatický frontman Trent Reznor koukal z plakátů na zdech pokojíků mnoha svých fanoušků a fanynek. Právě on přitom je jediným stálým členem kapely, který pamatuje rok 1988 a začátky v Clevelandu.

Nové album následuje pět let po desce "The Slip". Natáčelo se už od loňského roku a jako pilotní singl vybrala formace píseň "Came Back Haunted". Během celé své kariéry prodala formace přes třicet milionů alb.

Se svojí novou tvorbou seznámí české fanoušky 20. června v pražské O2 areně. Vstupenky v cenových relacích od 1 090 do 1 590 Kč budou k mání ve všech sběrnách Sazky. Předprodej na terminálech bude odstartován 29. listopadu v osm hodin ráno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY