Robbie Williams oslaví čtyřicetiny s novým Rolls-Roycem

20.11.2013 08:16 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Robbie Williams
© melty.fr
Robbie Williams se příští rok v dubnu plánuje znovu zazpívat i fanouškům z České republiky, dva měsíce předtím ale chystá oslavu svých čtyřicátých narozenin. Německá agentura DPA napsala, že nic opulentního a velkolepého se nechystá. Sám na sobě však Williams rozhodně šetřit nehodlá a rozhodl se pořídit si luxusní automobil Rolls-Royce. Jeho narozeninový den připadá přesně na 13. února.

"Rozhodl jsem se, že se obdaruji novým autem. Dostanu Rolls-Royce," řekl Williams u příležitosti převzetí jedné z prestižních německých mediálních a televizních cen Bambi. Sám neopomněl připomenout prostředí a nuzné poměry dělnické třídy, ve kterých vyrůstal. "Vždycky, když někdo jel v drahém autě, házeli jsme po něm různé předměty."

Na chudobu však může jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti v klidu zapomenout. Jeho majetek je odhadován zhruba na tři miliardy korun, a tak nemá důvod, proč by nemohl pustit chlup. Obzvlášť kvůli sobě samému. "Teď mi bude čtyřicet a mám rád pohodlí. A v takovém autě se člověk cítí, jako by měl na sobě stále pyžamo," vysvětlil důvod této koupi Williams.

Interpret očekává úspěch i u svého nového alba "Swings Both Ways", které právě vychází.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY