Nick Cave & The Bad Seeds vystoupí v Praze už v pátek

19.11.2013 15:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nick Cave
© 2media.cz
Velké evropské turné Nicka Cavea a kapely The Bad Seeds se už v pátek zastaví v České republice a z bezvýhradně nadšených reakcí návštěvníků londýnských koncertů je zřejmé, že to bude nezapomenutelný zážitek. Superlativy hýřící recenze naznačují, nač se mohou návštěvníci jediného tuzemského koncertu, který se odehraje 22. listopadu od 20 hodin v Tipsport Areně v Praze na Výstavišti, opravdu těšit.

V první polovině show zazní téměř všechny skladby z nového alba "Push The Sky Away", druhá polovina patří starším, dobře známým hitům The Bad Seeds. Jak referuje např. GQ British Magazine, od chvíle, kdy Nick Cave, oděný do typické černé, uvedl první píseň "We Know Who UR" z alba "Push The Sky Away", bylo jasné, že on i The Bad Seeds jsou ve skvělé formě a je třeba s nimi stále počítat. Opět se naplno projevila Caveova schopnost navodit energií nabitou atmosféru a přivést publikum do varu. U písně "Love Letter" zpěváka doprovodil jen klavír a housle. Baladu "Stagger Lee" Nick Cave nečekaně proměnil v duet s jednou z fanynek, kterou na pódium vytáhl přímo z publika. Během písně "Higgs Boson Blues" přitiskl dlaň dalšího z diváků na svou propocenou černou košili s otázkou, zda cítí tlukot jeho srdce...

S Nickem Cavem a The Bad Seeds do Evropy poprvé coby předskokanka přijíždí Shilpa Ray, Američanka s indickými kořeny, přezdívaná Ella Fitzgerald pro 21. století.

Zbývající vstupenky na koncert jsou v předprodeji v sítích Ticketpro a Ticketprotal. Na stání za 1 350 Kč, nečíslované sezení za 1 550 Kč, V.I.P. za 2 500 Kč. Koncert pořádá 10:15 Entertainment, s.r.o.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY