Mariah Carey pověsila na internet špatnou verzi svého nového singlu

16.11.2013 10:54 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mariah Carey - The Art Of Letting Go
© facebook interpreta
Vydat singl v dnešní době už zřejmě není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Své o tom nyní ví i Mariah Carey, která tři dny po uveřejnění svého nového songu "The Art of Letting Go" zjistila, že její tým pověsil na internet špatnou verzi.

Bývalá porotkyně soutěže American Idol na svém facebookovém profilu obšírně vysvětluje: "Ahoj Jehňátka, musím vám něco říci. Nemůžu udělat to, co dělám vždy, a to situaci nekomentovat. Je 3.30 (14.11) a sedím na podlaze v koupelně a jsem velice rozčarovaná ze zprávy, která se ke mně dostala od mého blízkého přítele a zaměstnance v jedné osobě."

"Náš úplně nový zvukový technik udělal chybu, když jeho jediným úkolem bylo zmáčknout mezerník, zatímco můj tým a neuvěřitelná skupina lidí z Facebooku si užívaly poslechu správně namixované a zmasterované verze 'The Art of Letting Go' z mého iPodu na domácích reprácích," uvedla diva dále. Veškerou vinu tak nakládá na bedra zvukového technika, který do světa pustil špatnou verzi druhého singlu ze stejnojmenné desky.

Mariah ke své zprávě přiložila i skutečně finální podobu skladby. Mnozí fanoušci v diskuzi uznávají, že rozdíl mezi písničkami je patrný, běžný posluchač však nepozná téměř žádnou změnu. Ta se týká především některých výšek a vokálních partů. Nutno podotknout, že špatná verze byla nahrána pouze na Facebook, kde se premiéra singlu odehrála. Písnička dostupná na iTunes a YouTube.com by měla být ve správné podobě. Poslechnout si ji můžete přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY