Boy George by rád s Culture Club natočil další desku

15.11.2013 17:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Boy George
© facebook.com/boygeorgeofficial
Kapela Culture Club se sice rozpadla už v roce 1986, nyní by však mohla být její činnost obnovena. Hovoří o tom alespoň její hlavní postava, kontroverzní zpěvák Boy George. Ten by rád právě s touto formací nahrál novou desku.

"Ano, konečně jsem na to připraven. Bude to úplně nová nahrávka. Nebudeme to však dělat z nostalgie. O reunionu Culture Club jsme mluvili už před pár lety, ale nebyl na to ten správný čas, a posledních pět či deset let jsem řešil jiné věci," řekl v rozhovoru pro Daily Mirror. Bubeník formace Jon Moss byl tímto rozhodnutím podle jeho slov hodně překvapen. "Jon byl hodně překvapen, když jsem mu řekl, že chci dát kapelu znovu dohromady. Tuhle desku však chci dát v první řadě dohromady především kvůli sobě," dodal George.

Během své zhruba pětileté aktivní kariéry v osmdesátých letech se Culture Club proslavil hlavně hity "Karma Chameleon" a "Do You Really Want To Hurt Me". Jenomže sláva spolu přinesla i drogy a George se částo dostával do křížku se zákonem, dokonce si pobyl i ve vězení. Prvního obnovení se Culture Club dočkal na přelomu devadesátých a nultých let, během čtyř let vydal i zatím poslední páté studiové album "Don't Mind If I Do".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY