Britney Spears nabídne na albu "Britney Jean" deset nových skladeb

13.11.2013 16:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Britney Jean
© facebook interpreta
Britney Spears sice nezažívá se svými aktuálními singly "Work Bitch" a "Perfume" hitparádové žně, přesto její nadcházející deska "Britney Jean" zůstává jednou z nejočekávanějších popových nahrávek letošního roku. Nyní americká zpěvačka odhalila její tracklist.

Album představí kromě výše zmíněných singlů dalších osm nových skladeb, v případě rozšířené edice ještě o čtyři více. Mezi písničkami figuruje i "Passenger", nedávno uniklý song, v němž Britney vůbec nevyužívá pomoci auto-tune. Disk ponese i tři spolupráce - ve skladbě "Tik Tik Boom" americké hvězdě vypomůže T.I., v "It Should Be Easy" zase najdete vokály will.i.ama, hlavního producenta alba. Překvapením je duet Britney a její mladší sesty Jamie Lynn Spears. Osmá studiová nahrávka má být nejosobnějším materiálem, který kdy interpretka vydala.

Oproti minulému počinu došlo na změny v producentském týmu, Britney se totiž poprvé rozhodla nahrávat s Williamem Orbitem. Britský hudebník stojí za úspěchem Madonniny desky "Ray Of Light", spolupracoval i na její poslední, nepříliš úspěšné studiovce "MDNA".

Vojáci z Britney Army se už 29. listopadu mohou těšit na tyto písničky: Alien, Work Bitch, Perfume, It Should Be Easy (feat. will.i.am), Tik Tik Boom (feat. T.I.), Body Ache, Til It's Gone, Passenger, Chillin' With You (feat. Jamie Lynn), Don't Cry, Brightest Morning Star; deluxe verze bude bohatší o: Hold On Tight, Now That I Found You, Perfume (The Dreaming Mix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY