Chystá se muzikál o životě Ježíše Krista. Bude plný písní od Britney Spears

08.11.2013 10:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Spears - The Musical
© spearsthemusical.com
Jakkoli může působit spojení jedné ze současných hvězd světového popu Britney Spears s biblickou postavou Ježíše Krista bizarně, zdá se, že nic není nemožné. Dle informace, kterou zveřejnil například server nme.com, se chystá muzikál o životě smrti a vzkříšení Krista, kterého budou právě doprovázet songy této kdysi tak nevinné interpretky.

"Tohle jsou texty od Britney. Tohle jsou obrazy Ježíše Krista. Britney Spears, kterou vidíte, není Britney Spears. Pamatujte si to. Ježíš Kristus, kterého čtete, není Ježíš Kristus. Vše jsou jen projevy. Projevy skrz média, skrz slova následovníků, přátel, nepřátel, hrdinů, lhářů," řekl o tomto nevšedním díle Patrick Blute, který za celým projektem stojí.

Oficiální web Spearsthemusical.com hovoří o tom, že se podařilo sladit biblický text se skladbami Britney natolik, že postačí pouze ony. "Ani jedno slovo není řečeno, ani jeden text skladby pozměněn. Technicky je tento muzikál operou," je napsáno v oficiální tiskové zprávě. Konkrétnější informace zatím k mání nejsou. Název celého díla je "Spears The Musical: The Gospel According To Britney" a 7. listopadu se měla uskutečnit v New Yorku první ukázka této show pro sponzory.

Spears na samotném muzikálu nijak aktivně nespolupracuje. Všechny síly napíná k propagaci své nové desky "Britney Jean", která vyjde už za měsíc. Zatím z ní fanoušci mohli vidět videoklip "Work Bitch" a poslechnout si druhý singl "Perfume".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY