Armin van Buuren obohatí album "Intense" o dvě novinky, remixy a videoklipy

06.11.2013 12:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren - Intense (The More Intense Edition)
© facebook interpreta
Holandský tranceový král Armin van Buuren vydal na jaře letošního roku své v pořadí páté studiové album "Intense". Na předvánočním trhu se tato deska objeví v rozšířené verzi s velkým množstvím bonusů.

Půjde o trojdiskovou kolekci nazvanou "Intense (The More Intense Edition)", která kromě původních nahrávek přinese i dvě nové skladby. Jmenovitě jde o song "Save The Night" a píseň "Don't Want To Fight Love Away", která by se již brzy měla představit v rádiích jako singl.

Na druhém CD pak fanoušci najdou téměř dvacítku remixových předělávek, o které se postarali například W&W, Ummet Ozcan, Ørjan Nilsen, Cosmic Gate, Dannic, Tritonal, Aly & Fila nebo Solarstone. Poslední zmiňovaný předělal skladbu "Forever Is Ours" s hostující Australankou Emmou Hewitt, která se v současné době pomalu začíná prosazovat v evropském éteru.

Armin myslí i na fanoušky vizuálů. Poslední položkou kompletu je DVD, na nemž fanoušci najdou tři klipy, které holandský DJ k poslednímu albu natočil. Jde o videa k singlům "Beautiful Life", "This Is What It Feels Like" a "Waiting For The Night".

Zmiňovaný komplet vychází 15. listopadu a v českých obchodech se s velkou pravděpodobností vůbec neobjeví, objednat si ho můžete například v oficiálním shopu vydavatelství Armada.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY