Všechny její lásky

31.10.2013 08:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mít za maminku slavnou zpěvačku a kytaristku a za strýce šéfa velkého vydavatelství rozhodně není na škodu. Ale po poslechu debutové čtyřpísňového EP "All My Love" je jasné, že prosazení by bylo u Lenny jen otázkou času. Jako ochutnávka věcí příštích ípíčko totiž funguje skvěle.
7/10

Lenny - All My Love

Skladby: You're My Everything, All My Love, Faster Than The Sound, Letter To You
Vydáno: 24.7.2013
Celkový čas: 14:22
Vydavatel: Universal
U Lenky Filipové mladší neboli Lenny a jejího debutového minialba je možno chválit spousty věcí. Samozřejmě hned zaujme její krásně chraplavý hlas, jakým nedisponuje každá druhá devatenáctka, skutečnost, že si větší část ípíčka sama složila, že hraje skvěle na klavír a co bychom si nalhávali, i to, že krásně vypadá. Pro start své hudební kariéry má prostě mnoho kvalit, které se v jednom balíčku nesejdou každý den. A v českých luzích a hájích už vůbec ne.

Všechny čtyři skladby se skvěle poslouchají, ale člověk si nesmí připustit, že pilotním singlem "All My Love" zpěvačka na posluchače spáchala malý podvůdek. Energická písnička doprovázená celou kapelou v čele s výraznou kytarovou linkou má drajv, ale také je jediná, již si nesložila, ani se na ní nepodílela. Zbylé tři kousky pak zcela jasně ukazují, že její skutečná, ale na druhé straně mnohem méně hitová poloha by se dala označit nálepkou sama u klavíru. Jako by pravá Lenny měla být sólo v malém klubu, ale chceme ji mít i na velkém pódiu a v rádiích.

Kontrast singlu a zbylých skladeb ale zase tolik nevadí, alespoň zpěvačka na svém debutu ukázala, že má několik hudebních tváří. Jako jednohubka před celým chodem funguje "All My Love" výborně a můžeme jen doufat, že celá deska nabídne i hlubší sondu do její hudební duše.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY