Dido bude poprvé rekapitulovat: Po čtyřech deskách vydává výběrovku "Greatest Hits"

19.11.2013 13:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dido - Greatest Hits
© facebook interpreta
Dido si slávu a komerční úspěch vydobyla hlavně svými dvěma prvními alby, zatímco následující dlouhohrající dvojice už byla, alespoň co se prodejních úspěchů týče, spíše do počtu. Nyní svou dosavadní kariéru zrekapituluje na výběrovce "Greatest Hits", která oficiálně vyjde v pondělí 25. listopadu.

Fandové křehké britské zpěvačky na kompilaci najdou osmnáct skladeb, včetně novinky "NYC". Pokud si pod stromečkem budete přát deluxe edici, na druhém cédéčku vás čeká třináct tanečních remixů, k nimž měla zpěvačka díky časté spolupráci s Faithless vždy blízko. V tracklistu základní edice je ostatně i jedna písnička této kapely, jíž propůjčila svůj vokál. Zajímavostí je, že všechny remixy vybírala sama Dido a řídila se pouze osobními preferencemi.

Tracklist "Greatest Hits" Dido je následující: Here With Me, Tkank You, Hunter, White Flag, Life For Rent, Don't Leave Home, Sand In My Shoes, Don't Believe In Love, Quiet Times, Grafton Street, Everything To Lose, Let Us Move On (featuring Kendrick Lamar), No Freedom, End Of Night, One Step Too Far (Faithless featuring Dido), Stan (Eminem featuring Dido), If I Rise (with A.R. Rahman), NYC.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY