Nové album Britney Spears se bude jmenovat "Britney Jean"

15.10.2013 18:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook.com/britneyspears
Jedno z nejočekávanějších popových alb letošního roku dostalo svůj název. Nová nahrávka Britney Spears, která vyjde 2. prosince, se bude prodávat pod jménem "Britney Jean". Kořeny smyslu tohoto názvu lze hledat ve skutečném jménu interpretky Britney Jean Spears. Spekulace fanoušků však uvádí ještě jednu indicii - legendární skladbu krále popu Michaela Jacksona "Billie Jean".

"Je to osobní album. Celá moje rodina mi vždycky říkala Britney Jean. Je to jakýsi projev náklonnosti a chtěla jsem se o ni podělit i se svými fanoušky," řekla Spears v ranní show britského rádia Capital FM. Seznam skladeb chystaného alba ještě není znám, hned se ale vynořily spekulace o možnosti coveru slavné Jacksonovy písně.

Veřejnosti je dosud znám pouze singl "Work Bitch", ke kterému byl natočen druhý nejdražší videoklip v historii a také jména lidí, kteří se na desce podílejí. Jedná se o Williama Orbita, Siu, Naughty Boye a Danju. Funkci výkonného producenta zastává will.i.am, který řekl, že album patří mezi ty nejlepší, co Spears kdy natočila, a zároveň prohlásil, že pilotní singl neodpovídá celkově mnohem osobnějšímu a emotivnějšímu vyznění nahrávky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY