Britney Spears se chystá do Vegas: Poslouchá rady Celine Dion a čelí nabídce will.i.ama

15.10.2013 08:03 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© last.fm
will.i.am by si rád přihřál svoji polívčičku po boku Britney Spears během její koncertní šňůry v Las Vegas. Rád by tam totiž vystupoval s ní. "Nemůžu se dočkat její show ve Vegas. Chci tam jít a podpořit ji, vystupovat po jejím boku," řekl americký rapper v rozhovoru pro portál E! News.

Britney své turné odstartuje již 27. prosince, ale zatím will.i.amovi nic neslíbila, ani nepotvrdila. Jedna zkušená matadorka na těchto místech už koncertovala. Jmenuje se Céline Dion a Spears dodala svými vyjádřeními pro televizní magazín ET Canada odvahu do těchto vystoupení. "Jako matce jí v první řadě přeju, aby potkala skvělé lidi, kteří jí pomůžou najít rovnováhu mezi prací a mateřstvím. Též aby našla emocionální rovnováhu, díky které se vyrovná s těmito dvěma světy nejlíp, jak bude umět."

Obě interpretky naplno pracují na nových albech. Kanadská zpěvačka ho vydá pod názvem "Loved Me Back To Life" 5. listopadu a její mladší kolegyně 2. prosince. Spears nedávno zveřejnila pilotní singl a videoklip "Work Bitch" a will.i.am má z celého alba naprosto skvělé pocity. "Tato nahrávka bude podle mě jednou z jejich nejlepších," prohlásil. Jestli to náhodou nebylo jen kvůli tomu, že je hlavním producentem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY