Lenka Filipová natočí DVD, jehož součástí můžete být i vy

13.10.2013 11:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lenka Filipová
© Lenka Hatašová
I když nyní v českém éteru frčí spíš zpěvačka Lenny, ani její maminka Lenka Filipová zdaleka neřekla poslední slovo a pro své oddané obecenstvo připravila lahůdku. Už ve středu 23. října odehraje speciální koncert na nádraží. Speciální proto, že vstup bude zdarma a navíc se z něj bude točit záznam na chystané DVD.

Kapacita hlediště je ale omezena na čtyři sta míst k sezení. Akce proběhne v nově zrekonstruované hale pražského Masarykova nádraží a začátek koncertu je naplánován na devatenáctou hodinu. Hrát se bude repertoár složený jak ze známých hitů ("Zamilovaná", "Mosty", "Věnování"), tak z klasického alba "Concertino". Společně se sympatickou zpěvačkou zahraje i Smyčcový soubor GMHS Praha pod vedením Jindry Koníře a jako hosté vystoupí právě dcera Lenny a Sean Barry.

"Koncert je živoucím organismem, a proto nechceme nic a nikoho na nádraží omezovat a vše proběhne za běžného provozu. Nebudeme bránit přicházejícím a odcházejícím divákům (ty budeme naopak vítat), aby se posadili podle libosti, přecházeli, sledovali děj na jevišti," říká režisér David Beránek.

Sestřih chystaného DVD "Lenka Filipová na Masarykově nádraží" vyjde u firmy Universal Music a bude též rozšířen o bonusy v podobě dokumentů ze zkoušek a samotné přípravy tohoto koncertu. Nebude chybět ani materiál, natočený v průběhu letních koncertů zpěvačky.

Lidé, kteří by chtěli vychutnat si tento koncert a být tak součástí DVD, mají jedinou povinnost - napsat email na adresu rezervace@umusic.com. Do předmětu emailu je třeba uvést "Lenka Filipová natáčení" a do jeho těla vlastní jméno, příjmení a telefonní číslo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY