Lucie Bílá představí na svém turné výtvarníka Alexe Dovise

11.10.2013 10:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Bílá
© facebook.com
Lucie Bílá už příští týden v Praze odstartuje koncertní šňůru, která bude stát milion eur. Dostala název "Černobílé turné" a slibuje nezapomenutelný zážitek, a to nejen díky samotné porotkyni soutěže "Česko Slovensko má talent", ale i díky zpěvačce Patricii a ještě jednomu překvapivému hostu.

Alex Dowis je umělec, který maluje světlem a jeho výkony se zatajeným dechem sledovali diváci výše zmíněné show. Tam ale v samotném finále měl s Bílou konflikt. Soutěžící dostali příležitost rozdělit se o výhru, pokud s tím budou souhlasit. Všichni vyjma Dovise ruku zvedli a to Bílou přimělo k ostré reakci.

"Po skončení přenosu za mnou přišla Lucie s upřímnou omluvou za svou reakci. To mě příjemně překvapilo a udělalo mi to radost. Přišlo několik impulsů od přátel a fanoušků, kteří chtěli, abych řešil celou situaci soudně, ale já jsem tu záležitost považoval a stále považuji za uzavřenou," dodal k celé události Dovis.

A jaká bude jeho role v připravované show? "Pokusím se Lucii výtvarně doplnit ve dvou písních. Jednou to bude malování světlem a podruhé budu malovat úplně jinou výtvarnou technikou, která je ale stejně působivá jako první varianta. Jsem opravdu zvědavý na reakci diváků," neskrývá Dovis zdravé napětí.

Bílá na turné určitě živě předvede kontroverzně přijatý taneční singl "Jsem to já", kterým koncerty propagovala v minulých měsících.

"Černobílé turné" bude mít tyto zastávky:

14.10. - Praha, Tipsport Arena
15.10. - Praha, Tipsport Arena
17.10. - Plzeň, Zimní stadion
19.10. - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu
21.10. - Košice, Steel Arena
23.10. - Ostrava, ČEZ Arena
25.10. - Zlín, Zimní stadion Luďka Čajky
27.10. - Brno, Kajot Arena
29.10. - Pardubice, ČEZ Arena
31.10. - Liberec, Tipsport Arena
03.11. - České Budějovice, Budvar Arena



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY