Legendární Visage vystoupí v pátek v Bratislavě

08.10.2013 18:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Visage - electriCITY vol. 1 flyer
© facebook interpreta
Jedna ze zásadních kapel tzv. nové vlny, britská skupina Visage, se poprvé představí na Slovensku. Její koncert se uskuteční v pátek 11. října v bratislavském klube LOFT!, a to v rámci pilotního dílu nového konceptu electriCITY.

Skupina je v současné době na evropském turné k novému albu "Hearts & Knives", který vydala po téměř třicetileté odmlce. Po velkém úspěchu turné po Anglii se kapela představí i v Německu, Švédsku, Itálii, Francii, Řecku a právě i na Slovensku. Visage, kteří působili převážně jako studiový projekt a i v době své největší slávy vystupovali jen zřídka, slibují plnohodnotný devadesátiminutový koncert, který bude postaven převážně na hitech z 80. let, ale samozřejmě kapela nevynechá i několik ukázek z nového alba.

Kromě charismatického lídra Stevea Strangea se na pódiu objeví i bubeník Johnny Marter, někdejší kytarista skupiny Ultravox Robin Simon, za klávesami bude stát aktuální spoluhráč Duran Duran Logan Sky a na baskytaru jeden z nejlepších Britů v tomto oboru - Steve Barnacle, který s Visage nahrával i jejich album "Beat Boy" z roku 1984.

Na akci electriCITY vol.1 spolu s nimi vystoupí i slovenští zástupci, kapela The Last Days Of Jesus, která speciálním electro setem oslaví dvacet let svojí existence. Vstupenky na tento večer, který bude velkou oslavou 80. let a stylu new wave, seženete za 27 EUR v předprodeji sítě Predpredaj.sk, k mání budou i na místě konání koncertu, a to za 30 Eur.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY