Zuzana Smatanová zrekapituluje kariéru výběrovkou "Momenty 2003-2013"

07.10.2013 13:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zuzana Smatanová - Momenty 2003-2013
© facebook interpreta
Zuzana Smatanová brázdí koncertní pódia již deset let, což je ten nejvhodnější čas pro alespoň malé ohlédnutí, proto pro své fanoušky připravila exkluzivní výběr písní s názvem "Momenty 2003-2013". Ten vyjde koncem října a nebude na něm chybět ani zbrusu nová píseň "Ženy aj muži".

Na Slovensku je to už několikanásobná Zlatá slavice a majitelka různých prestižních ocenění. Vydala celkem pět studiových alb, a proto měla na tuto kolekci z čeho vybírat. Rozhodla se na album umístit jak rádiové hity, tak písně, které má sama ráda a v rádiích nikdy nerotovaly. Součástí limitované 2CD edice budou i duety a písně, které Smatanová nazpívala s ostatními interprety. Nechybí ani videopozdravy a rekapitulační rozhovor s Romanem Bombošem.

"Poskládat si výběrovku z vlastních hitů a spoluprací byl pro mě velmi zajímavý výlet do minulosti. Nazvala jsem ji 'Momenty', protože prvotní nápad na písničku bývá často jen velmi krátký moment, který se ne vždy zopakuje a je třeba ho zachytit v tom správném čase, když přijde. Pro mě jsou mé písničky vzácnými neopakovatelnými momenty, které se mi staly, a vždy je pro mě velkým potěšením, když je můžu sdílet s lidmi, ať už přes alba, rádiový éter, nebo na koncertech," říká Smatanová.

"Za deset let na hudební scéně jsem dostala pár úžasných a jedinečných příležitostí zazpívat si se skvělými lidmi, což byly pro mě další momenty, které se staly ve správný čas a zafungovaly, za což jsem velmi šťastná a vděčná. Výběrovka 'Momenty' je zabaleným dárečkem pro všechny mé fanoušky, kteří vždy v těch správných momentech stáli při mně a stále stojí," dodala zpěvačka k filosofii a smyslu celého projektu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY