Podívejte se na "Love, Sex, Death" Fall Out Boy

03.10.2013 15:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Fall Out Boy
© facebook.com/falloutboy
Fall Out Boy natočili nové album! A to jen půl roku po stvrzeném comebacku, ve kterém se zavázali popem spasit rock'n'roll. Novinka nazvaná "PAX AM Days" bude mít pouze osm skladeb se stopáží nedosahující ani dvanácti minut a hudebně půjde o naprosto něco jiného, než co se linulo z alba "Save Rock And Roll". Americká kapela dala dohromady pod vedením producenta Ryana Adamse hardcorový materiál. A to za pouhé dva dny.

Mini album bude v USA k dostání od 15. října a to jednak samostatně na sedmipalcovém vinylu a také jako součást limitované dvoudiskové edice poslední regulérní desky. Samozřejmostí je distribuce digitální cestou. Fall Out Boy se na něm vrátí zpátky do časů, kdy víc tíhli k rockovějším věcem. Nikdy ale nebyli tak odvážní jako v nové skladbě "Love, Sex, Death". K ní byl vytvořen videoklip.

"Snímek jsme dali dohromady ze záběrů, které jsme sami pořídili během světového turné letos v létě," řekl časopisu Rolling Stone baskytarista Pete Wentz. Asi ne jen jemu je jasné, že kapela během krátké doby naprosto změnila svou tvář. Fall Out Boy ve verzi 2013 dostávají s koncem roku nový rozměr. Už nejsou jen špičkou mainstreamové hudby a autory koncepční série videoklipů. Jsou syroví, obyčejní a punk. Takoví přijedou příští rok znovu koncertovat do Evropy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY