Zdenka Predná vydává nové album "Amulet"

01.10.2013 11:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zdenka Predná
© Katarina Bell
Finalistka první řady slovenské SuperStar Zdenka Predná přichází na trh s novým, v pořadí čtvrtým studiovým albem "Amulet". Kdo ví, jestli inspiraci k názvu této pop-funkové desky nehledala u Anny K., ale jisté je, že novinková nahrávka se jasně hlásí k rodnému městu zpěvačky. Banská Štiavnica je dokonce název jedné z celkem jedenácti písní, které se na desce, produkované bratislavským studiem Littlebeat, objeví.

"Nechtěla jsem nic uspěchat a řekla jsem si, že dokud nebudu absolutně spokojená se vším, nepustím ven ani jedinou notu. Trvalo mi to víc než tři roky, což není právě krátká doba, ale zas můžu s klidným svědomím prohlásit, že jde o mou nejpropracovanější desku," řekla zpěvačka, která už propagovala album duetem s Vojtou Dykem "Walk In My Shoes". Na nové studiovce spolupracovala i s Janou Kirschner či i s u nás dobře známou herečkou Táňou Pauhofovou.

Své první album "Sunny Day" vydala Predná krátce po konci zmiňované talentové soutěže v roce 2005. Poté přišly po dvouletých intervalech nahrávky "Zdenka Predná" a "Srdce z bubliny".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY