Katy Perry by si ráda zazpívala s Bruno Marsem

26.09.2013 12:37 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© facebook.com/KatyPerry
Katy Perry zřejmě trpí za mikrofonem přílišnou samotou. Stále více z ní čiší touha zpívat duety se známými osobnostmi. Nedávno natočila písničku "Who You Love" na album "Paradise Valley" svého partnera Johna Mayera a to by v žádném případě neměl být všem duetům konec.

Představy Perry o budoucích hudebních partnerech se rozhodně při zdi moc nedrží. "Vždy jsem tvrdila, že chci spolupracovat s Rihannou, ale ráda bych spolupracovala i s Bruno Marsem. Vždycky jsem si říkala, že až budu velká, chci být takovou ženskou verzí Bruno Marse. Je tak šíleně talentovaný," vzdychla si zpěvačka obdivem v rozhovoru pro portál E! News.

Perry už za necelý měsíc vydá album "Prism", a tak veškeré své síly napíná k propagaci svého nového přírůstku do hudební rodiny. Po titulním singlu "Roar" uvolnila na své VEVO další skladbu "Dark Horse" a plánuje i další singl. "Myslím, že je to jakási univerzální píseň o lásce, se kterou se může každý ztotožnit. A nezáleží, kolik má roků a jestli je žena nebo muž. Je to má oblíbená píseň," řekla Perry o písni v rozhovoru pro MTV News. Jak se bude jmenovat a kdy vyjde, si zatím nechala pro sebe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY