will.i.am podal žalobu na Pharella

24.09.2013 14:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Will.i.am
© facebook interpreta
Mezi Pharellem Williamsem a will.i.amem zuří válka. Alespoň tedy na právnickém poli - will.i.am si zaplatil ochrannou známku na značku I Am, Pharell si zase založil podobnou značku I Am Other a kvůli tomu je oheň na střeše.

Vzduchem létají žaloby a protižaloby, nepomohl ani dopis, který will.i.am Pharellovi napsal už v červnu. Jádro problému vězí samozřejmě ve skutečnosti, že oba názvy jsou si hodně podobné a mohou lidi mást. Druhý (a možná stejně velký) problém je v tom, že se oba zúčastnění nemohou přenést přes svá zbytnělá ega, která jim narostla díky nedávným úspěchům v muzice.

Právě Pharell je spolupodepsán pod největšími hity tohoto léta "Get Lucky" (Daft Punk) a "Blurred Lines" (Robin Thicke). Je součástí produkčního dua The Neptunes a také formace N.E.R.D.. Sólové album má na svém kontě zatím jen jedno ("In My Mind"). Získal čtyři Grammy a loni vydal knihu "Pharrell: Places And Spaces I've Been". Jeho songy jsou součástí mnoha filmů.

will.i.am se proslavil v kapele The Black Eyed Peas. S ní vydal šest alb. Jako sólista si odbyl debut nahrávkou "Lost Change". Aktuální album "#willpower" (2013) je jeho již čtvrtým sólovým počinem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY