Kristína do svého nového klipu obsadila Miroslava Donutila

23.09.2013 09:30 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kristína
© Zdeněk Šmída
Zpěvačka Kristína patří momentálně k nejúspěšnějším slovenským zpěvačkám na území České republiky. Toho si je evidentně dobře vědoma, a tak si k natáčení nového videoklipu k písni "Rozchodový reggaeton" pozvala naši hereckou ikonu Miroslava Donutila.

"Režisér vymyslel scénu, kde se mnou mluví taxikář. Celý tým se dohodl, že tuto roli svěříme profesionálnímu herci. A hned padlo jméno Donutil. Je to česko-slovenská herecká legenda a charismatický oblíbený herec. Tak jsme ho oslovili a čekali. Byli jsme štastní, když nabídku přijal," řekla Kristína k výběru své videoklipové lásky. Miroslav Donutil k tomu dodal: "Už párkrát jsem si říkal, že bych si chtěl zkusit zahrát ve videoklipu. Když mě oslovila produkce zpěvačky Kristíny, bylo rozhodování rychlé a jednoduché."

A zpěvačka si nakonec volbu nemohla vynachválit. "Pan Donutil hrál velmi vnímavého taxikáře, který vycítil důvod mého odchodu do zahraničí. Z Donutila sálá herecká zkušenost, vtáhl mě do svého hereckého světa. Byla jsem nadšená a nemohla jsem se dočkat, kdy budeme spolu natáčet. Je to profesionál, takže práce s ním byla na úrovni."

První autorskou píseň zpěvačky si budou moci diváci vychutnat i na jejím Horehronie tour, které navštíví třináct měst v České republice. Od 10. října do 12. prosince navštíví s tímto programem Moravské Budějovice, Blansko, Liberec, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Klatovy, Kroměříž, Ostravu, Žďár nad Sázavou, Jihlavu, Prahu, Hradec Králové a Havířov.

Konkrétní informace nejen k turné naleznete na Kristinamusic.sk a Facebook.com/kristinapelakova.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY