Ester Kočičková pokřtí v pátek novou desky Vladivojny

17.09.2013 14:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vladivojna La Chia
© facebook interpreta
Už tento pátek se uskuteční zajímavý koncert Vladivojny La Chia. Právě jí vyšlo sedmé album, které částečně točila v San Franciscu. Dostalo jméno "Šraf" a bude pokřtěno na pátečním (20. září) koncertu v pražském Rock Café. Jeho křtící kmotřenkou bude Vladivojnina kamarádka Ester Kočičková.

Vladivojna se v poslední době stává vyhledávanou autorkou scénické hudby, složila hudbu k filmu "Nevinnost" Jana Hřebejka, v současnosti připravuje hudbu pro seriál "V objetí", který uvede HBO, a dokončuje hudbu pro divadlo Rokoko. Vladivojnina prvotní tvorba pro Městská divadla pražská taktéž zazní i na pátečním koncertě v Rock Café. Předskokanem Vladivojny bude kapela Nameless Brothers, což je zajímavá formace dvou mladých umělců a dvou akustických kytar.

Vladivojna, která letos oslavila kulaté jubileum, má za sebou už nepřeberné množství zkušeností a spoluprací např. s Lenkou Dusilovou, Richardem Müllerem, jako předkapelu si ji vybrali Scorpions nebo Marilyn Manson. Za hudbu k filmu byla nominována na Českého lva i Ceny české filmové kritiky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY