Tomáš Klus se opřel do bulváru. Chrání i Bartošovou

13.09.2013 09:39 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus a Tamara Kubová
© facebook.com/tomasklus
Tomáš Klus už má dost článků, které v poslední době napsal o něm, jeho manželce Tamaře Kubové a dceři Josefínce bulvár, a rozhodl se ozvat v rozsáhlém příspěvku na své facebookové stránce.

Minulý týden měl totiž zpěvák tajnou svatbu, která díky jednomu novináři z bulváru až tak tajná nebyla. "Na naši slavnost přijel člověk na kole. Byl oděn v trikotu a na řídítkách měl šikovně připevněnou mapu. Ten člověk si fotil Zemi za duhou jako by se nechumelilo a když jsem se ho zeptal, proč to dělá, ujel přede mnou na kole a druhý den přislíbil ony snímky tisku," píše Klus.

Neustálé spekulace ohledně jeho partnerky mu taky nejsou po srsti. "Ten Klus je fakt divnej nýmand. Mate, plete. Ztrácím přehled, jestli nejdřív porodili, pak šli venčit psy, nebo jestli se nejdříve vzali a pak teprve začali stavět tu vilu.Ta jeho mi nesedí. Na těch fotkách de vidět, že ji de o prachy. Chudák to děcko. Dneska se mi podařilo vyfotit Josefínu! Myslela jsem si, že se bude více usmívat. Bude asi po ní," glosoval Tomáš.

Zajímavou zmínku ale věnuje Ivetě Bartošové. Dle něj se chování bulváru vůči ní rovná "hromadnému sledování veřejné popravy ženy, která ztratila kontrolu nad svým životem. Bulvár se osudu nešťastnice chytil a stvořil monstrum, které tu ženu saje a sílu z ní hází čtenářům jako potravu pro jejich bolení. Až nebudeme muset pojídat takové příběhy. Budeme konečně šťastni. Kam až nechá český člověk bližního dojít? Iveta byla skvělá! Znal jsem ji osobně. Vždycky jsme se spolu tolik nasmáli. Je mi strašně líto, jak dopadla. Písničky nic moc, ale lidsky mi sedla."

Celý Klusův příspěvek si můžete přečíst zde. Písničkář momentálně natáčí nové album, které by mělo být jiné než předchozí desky a nedávno společně s kapelou Kryštof natočil videoklip k jejich společné písni "Cesta". Video si můžete prohlédnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY