Podívejte se na "Cestu" skupiny Kryštof a Tomáše Kluse

10.09.2013 18:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kryštof - Inzerát (album)
© facebook interpreta
Hit "Cesta" kapely Kryštof a zlatého slavíka Tomáše Kluse se konečně dočkal svého videoklipu. Působivý duet vyšel loni na albu "Inzerát" havířovské formace kolem zpěváka a herce Richarda Krajča. Krátce po svém oficiálním singlovém vydání se skladba prodrala mezi nejhranější hity v českých rádiích a také se zařadila k nejžádanějším písním na českém iTunes.

Ve videoklipu se oba hlavní protagonisté ani nesetkali, neboť hrají rozdílné role. Zatímco Krajčo vystupuje s celou svou kapelou v mrazu před maringotkou, Klus ztvárňuje úlohu slavného zpěváka, jehož party zní pouze z televizního vysílání. Použity byly také záběry z filmu "Křídla Vánoc", v němž si Krajčo zahraje hlavní roli. Na režii vizuálu "Cesta" se frontman úspěšné kapely taktéž podílel, přispěl také Radek Kark.

Skupina Kryštof zažívá mimořádně úspěšné období, loňské album "Inzerát" se může pochlubit třinácti týdny v čele české prodejní hitparády, zároveň se řadí k nejžádanějším nosičům minulého roku. Formace byla také oceněna dvěma cenami Anděl, kde byla vyhlášena jako Skupina roku a zmiňovaná nahrávka získala sošku pro Album roku. Další ceny přiřkli populárnímu uskupení hlasující v anketě Žebřík.

Jedná se již o čtvrtý singl a videoklip z šestého studiového alba Kryštof, předchozí (velice úspěšné) promo obstaral pilot v podobě titulní skladby "Inzerát", dále pak duet "Křídla z mýdla" s ostravským bardem Jaromírem Nohavicou a skladba "Zatančím".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY