Rolling Stones vydají koncert z Hyde Parku na DVD i Blu-ray

07.09.2013 10:55 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rolling Stones - Hyde Park live
© Press
Kapela Rolling Stones své fanoušky letos obdarovávala zatím hlavně živými koncerty. V jejich rámci vystoupila dvakrát i ve slavném Hyde Parku a právě z těchto vystoupení vydá 11. listopadu DVD a Blu-ray. Mimo sestřihu z koncertů nebudou chybět ani záběry ze zákulisí, takže se miliony fanoušků mají rozhodně na co těšit.

Stouni na tom samém místě vystoupili poprvé od legendárního koncertu v roce 1969, který uspořádali na počest svého zesnulého kolegy Briana Jonese. O rozdílných pocitech z obou vystoupení vyprávěl zpěvák a lídr formace Mick Jagger magazínu NME.

"Tentokrát bylo na pódiu míň lidí. Legrační na tom je, že když se podíváte na záznam z roku 1969, tak všichni naši kámoši sedí na pódiu. Ale tentokrát jsem viděl jen pár mých dětí sedět na boku pódia. Bylo to úplně jiné. Ale chtěl bych si tu zahrát znovu. Ne letos... Je to velký koncert a užil jsem si to. Bylo to krásné, hlavně když nad parkem začalo zapadat slunce. Byl to perfektní londýnský večer," řekl Jagger.

Jeden z červencových koncertů Stones v Hyde Parku již vyšel jako audionahrávka "Hyde Park Live" exkluzivně na iTunes. Tam byl koncert dostupný měsíc. Nyní si ho budou moci fanoušci vychutnat i obrazově.

Tracklist alba The Rolling Stones "Hyde Park Live" je následující: Start Me Up, It’s Only Rock'n'Roll, Street Fighting Man, Ruby Tuesday, Doom And Gloom, Honky Tonk Women, You Got The Silver, Happy, Miss You, Midnight Rambler, Gimme Shelter, Jumpin' Jack Flash, Sympathy For The Devil, Brown Sugar, You Can't Always Get What You Want, (I Can't Get No) Satisfaction



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY