Paris Hilton ohlásila vydání nového singlu na 1. říjen

05.09.2013 17:39 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Paris Hilton
© Instagram
Samozvaná zpěvačka Paris Hilton již roky slibuje nástupce debutu "Paris" z roku 2006, k uskutečnění jeho vydání však doposud nedošlo. Věci se ovšem nyní daly do pohybu. Americká dědička na svém Twitteru s nadšením oznámila, že její nový singl s názvem "Good Time" vyjde již 1. října.

Zatím bezejmenné album se podle slov dvaatřicetileté umělkyně bude nést na tanečních vlnách, což potvrzuje i fakt, že pilot si na starost vzal DJ Afrojack. Kromě spolupráce s holandským producentem si slavná celebrita na pomoc pozvala i svého dobrého známého Lila Waynea. Černošský hvězda však nebude jediným rapperem, který se na samotné desce objeví. Potvrzen byl i Snoop Dogg.

Aby překvapení nebylo málo, ve stejný den bude světu představen i doprovodný vizuál, jehož režie se ujala Hannah Lux Davis. Klip se natáčel v druhé polovině července a podle zpěvaččiných tweetů jeho natáčení bylo naprosto ohromující: "Natáčení videoklipu je naprosto úžasné! Jsem nadšená, jak se vyvíjí! Nemohu se dočkat, až vám jej ukážu!"

Termín vydání druhého studiového počinu zatím nebyl prozrazen, internetem se však nese, že by se v obchodech s hudebními nosiči mohl objevit ještě letos. Pokud by se tak stalo, Paris by si mohla zapsat bod k dobru za nejpřekvapivější release roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY