Mariah Carey si zahraje ve filmu o ženském boxu

22.02.2002 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mariah Carey
© facebook interpreta
Snad se pro Mariah Carey začíná trošku blýskat na lepší časy. I když byla "vyhozena" od Virginu, dostala za to odstupné ve výši několika desítek milionů dolarů a další nahrávací kontrakt je už na spadnutí, navíc se jí začíná dařit i na stříbrném plátně.

Její první film "Glitter", k němuž natočila i neúspěšný soundtrack, byl naprostým propadákem, na kterém si kritikové jen smlsli a fanouškové jej povětšinou ani neviděli. Nyní se ovšem blíží premiéra méně komerčního snímku "Wisegirls", ve kterém si také zahrála a dosud je za svůj výkon velmi chválena. Uvidíme, jak si ale povede v kinech a tržbách. Mariah se už také upsala do dalšího filmu s názvem "Sweet Sience", v němž by měla ztvárnit sportovní manažerku, která začne pracovat s neznámou ženskou boxerkou a společně se pokusí prosadit. Film by se měl začít natáčet už v létě tohoto roku.

Zatím není známo nic o tom, zda si Mariah ve filmu zazpívá i nějaké písničky, ale po neúspěchu "Glitter" můžeme jen doufat, že se radši plně soustředí na herecký výkon.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY