Miley Cyrus natočila duet s Britney Spears

02.09.2013 11:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus a Britney Spears
© usmagazine.com
Spekulovalo se o tom už nějakou dobu, nyní je to potvrzené: na novinkovém albu "Bangerz" Miley Cyrus hostuje Britney Spears. Informaci o spolupráci kontroverzní interpretky hitu "We Can't Stop" a popové princezny zveřejnil producent zmiňované desky Sean Garett.

Dvacetiletá rodačka z Nashvillu už dříve své o jedenáct let starší kolegyni vyjádřila obdiv a vždy ji uváděla jako svůj vzor. Když před nedávnem oznámila, že album bude obsahovat i vysněný duet, o společném songu s Britney se začalo ihned diskutovat. Spekulace ukončilo až nedávné Garettovo prohlášení pro Vibe: "Je to zábavné, vzrušující. V jednom songu máme Britney. Přišli jsme se skvělým nápadem, který její účast přímo vyžadoval".

Chystaná nahrávka Miley Cyrus v USA vyjde 8. října, promo obstarávají singly "We Can't Stop" a "Wrecking Ball". Prvně jmenovanou skladbu předvedla zpěvačka živě i na letošním předávání cen MTV Video Music Awards v Brooklynu, kde její vystoupení vzbudilo největší rozruch. Někdejší dětská modla totiž ve společném čísle s Robinem Thickem divákům naservírovala skandální show plnou lascivních gest. Cyrus se však zastali někteří kolegové z branže, například Justin Timberlake nebo Lady Gaga.

"Nelíbí se mi, jak je Miley lidmi odsuzována. Obecně platí, že lidé potřebují rozveselit, pop music je o zábavě. Měla by lidi dělat šťastnými. Zejména v Americe jsou ženské umělkyně příliš očerňovány a já k tomu nechci přispívat. Dělám věci, které jsou někdy rozporuplné, ale o tom to všechno je," uvedla Mother Monster a v souvislosti se svou mladší konkurentkou zmínila i současnou situaci v Rusku: "Jak jen můžeme přinést zemi, kde se děje takové zneužívání mládeže, tolik pozornosti a odměňovat ji za to pořádáním Olympijských her? Je to pro mě šokující, a to si všichni myslí, že Miley Cyrus je šokující - takový je svět, ve kterém žijeme"

Stejně jako Miley Cyrus, také její spolupracovnice Britney Spears připravuje novinkové album. O tom, že vyzvala všechny oči, aby na ni 17. září upřely pozornost, jsme již informovali.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY