- musicserver.cz">

Katy Perry přiznala barvu: "Album 'Prism' nebude temné"

30.08.2013 18:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© thatgrapejuice.net
Katy Perry sice dlouho slibovala, že nová deska nabídne temný materiál, ale nyní šla s pravdou ven. "Album 'Prism' nebude temné," uvedla popová hvězda před pár dny pro hudební stanici MTV. Všechna dřívější prohlášení se tak nakonec ukázala být pouhou marketingovou snahou zaujmout pozornost.

Ještě na začátku srpna přitom jedna z nejpopulárnějších zpěvaček planety ve videoupoutávkách k pilotnímu singlu "Roar" pálila modrou paruku z éry předchozí nahrávky "Teenage Dream" a s výrazem hororové vražedkyně se záhadně usmívala na pohřbu. Podle všeho však nakonec chystaný říjnový počin nabídne další sladké hity a více než jakýkoliv progress bude připomínat zmiňovanou předchozí desku. Svědčí o tom zejména první singl "Roar".

"Když jsem procházela různými fázemi příprav, nakonec jsem nechala vejít světlo dovnitř," zdůvodňuje interpretka náhlou změnu směru, jakým se novinka bude ubírat. Vypadá to tedy, že i druhá ochutnávka "Dark Horse", jejíž vydání proběhne 17. září, má temnotu pouze ve svém názvu. Skladba o víkendu vyhrála v hlasování fanoušků nad písní s názvem "Walking On Air". Hlasující měli k dispozici ukázky písní a na jejich základě rozhodovali, který ze dvou songů bude vydán jako v pořadí druhá vlaštovka z očekávaného alba.

Pilot "Roar" už mezitím sklidil nemalé úspěchy, v USA se po dvou týdnech může pyšnit téměř milionovým prodejem, v hlavním singlovém žebříčku však zatím Katy zůstává na druhé příčce. K vrcholu možná rodačce ze Santa Barbary dopomůže premiéra videoklipu, která proběhne v horizontu několika dní. Zatím se fanoušci musejí spokojit alespoň s teaserem, přehrát si ho mohou níže. Píseň zazněla minulý víkend také poprvé živě, když uzavírala letošní předávání cen MTV Video Music Awards v Brooklynu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY