Mandrage budou hledat západočeskou kapelu roku

25.08.2013 14:32 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Mandrage
© goout.cz
Jedna z nejpopulárnějších českých kapel, plzeňští Mandrage, už v minulosti hledala ženu, nyní se pokusí najít také nejlepší západočeskou kapelu. Společně s rádiem Kiss Proton se totiž podílí na velké soutěži určené pro méně známé skupiny, které by se rády zviditelnily a prosadily.

"Západ Čech je z hlediska kapel hodně silný. Všeobecně tu na koncerty a festivaly chodí hodně lidí. I poptávka kapel pro nasazení songů do hitparád je vysoká. Všem se ale bohužel vyhovět nedá. Proto jsme chtěli dát prostor kapelám, které se na velká pódia teprve sápou, a splnit jim tak jejich sen. Spojení našeho rádia a talentu kapel beru jako ideální cestu vzhůru", prohlásil programový ředitel zmiňovaného rádia Míra Hejda.

Do soutěže se přihlásilo několik desítek kapel, hlavní výhra spočívá v natočení singlu v profesionálním studiu a jeho následném nasazení do hitparády rádia Kiss Proton. "Mám radost, že jsou ve hře různé styly, pop, rock i hip hopové formace a dokonce jedna zpěvačka s harmonikářem, kterou bych přirovnal k Radúze. Věřím, že najdeme talent, který bude mít podobný úspěch i mimo náš region, jako skupina Mandrage “, dodává moderátor Vláďa Jaroš. Spolu s ním bude hledáním vítězné formace provázet také Josef Bolan, člen Mandrage, který celou akci zastřešuje coby patron. O vítězi bude jasno 19. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY