prozradila jedna ze členek - musicserver.cz">

"Sugababes v podstatě skončily," prozradila jedna ze členek

01.08.2013 09:05 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Sugababes
© sugababes.com
Když byla v roce 2009 odejita Keisha Buchanan z britského girlbandu Sugababes, mnozí skupině prorokovali brzký konec. Poslední původní členka totiž představovala jediné pojítko s minulostí formace, jejíž začátky se datují do roku 1998. Trio doplnila zpěvačka Jade Ewen, která novinářům nyní prozradila, že Sugababes jsou v podstatě mrtvé.

"Já vlastně ani nevím, jestli se skupina někdy vrátí, abych byla naprosto upřímná," uvedla Ewen v rozhovoru na promo akci u příležitosti uvedení BMW i3. "Mám za to, že Amelle chce dělat na svých sólových skladbách, Heidi pracuje v muzikálu 'Happy Days', takže si myslím, že jsme v podstatě skončily." Poprvé tak veřejně zazněla skutečnost, o které se spekulovalo od velkého neúspěchu sedmé studiovky "Sweet 7", první, ve které figurovala právě Jade Ewen.

"Já sama v tuhle chvíli pracuju na nových skladbách. Je to tak tři týdny starý projekt. Mě samotnou vlastně ještě nikdo moc neviděl. Byla jsem sice v Eurovizi, figurovala jsem ve skupině, ale nikdo vlastně ještě neví, co jsem zač," konstatovala na závěr.

Žádné oficiální prohlášení zatím nepadlo a názor Jade na budoucnost kapely stojí v opozici s tím, který vyjádřila v červnu její kolegyně Amelle Berrabah. Ta se dušovala, že na konci roku 2013 se děvčata odeberou do studia, aby v roce 2014 představily nové skladby. Zatím ale vše nenasvědčuje tomu, že by se mohl odehrávat pomyslný souboj mezi Sugafakes a reunionem původních tří členek, které si nyní říkají Mutya Keisha Siobhan. Těm už za pár týdnů vychází comebacková deska.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY