Korn zveřejnili tracklist nové desky

30.07.2013 12:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Korn
© PA
Jedenácté studiové album americké numetalové úderky Korn vyjde už prvního října. Dle kapely je tak zřejmě správný čas na uvolnění dalších zajímavostí, týkajících se desky s názvem "The Paradigm Shift".

Na webu magazínu Revolver se tak objevily informace, které hovoří o tom, že novinka bude mít v základní sestavě jedenáct písní a deluxe verze bude obsahovat dvě písně navíc. Producentem desky je Don Gilmor a po osmi letech se do sestavy vrátil i kytarista Brian "Head" Welch.

Ten se léčil ze závislosti na drogách a během této doby inklinoval ke křesťanství. I díky němu se snaží být lepším šlověkem. "Není žádné tajemství, že jsem lítal v drogách. Šílené věci jako to, že jsem musel dokončit svůj fet ještě předtím, než jsme se dostali k hranicím, kde nás kontrolovali, jsou dávno pryč," řekl nedávno magazínu Rolling Stone sám Welch.

Tracklist alba Korn - "The Paradigm Shift": Prey For Me, Love & Meth, What We Do, Spike In My Veins f. Noisia, Mass Hysteria, Paranoid And Aroused, Never Never, Punishment Time, Lullaby For A Sadist, Victimized, It's All Wrong. Bonusové skladby deluxe edice: Wish I Wasn't Born Today, Tell Me What You Want



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY