Jennifer Lopez zažila v mládí pocity bezdomovce

15.07.2013 13:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez
© facebook.com/jenniferlopez
Jennifer Lopez si na začátku své hudební kariéry prožila kruté chvilky. Noci trávila často v tanečním studiu a ani podpora matky nebyla taková, jakou by dítě v jejím věku očekávalo.

"S mámou jsme se hádaly. Nechtěla jsem jít na vysokou školu, chtěla jsem zkusit tancovat na plný úvazek. Tak jsem začala spávat na gauči v tanečním studiu. Neměla jsem kde být, ale řekla jsem jí: 'Tohle musím udělat.' O pár měsíců později jsem dostala práci tanečnice v Evropě. Když jsem se vrátila, přijali mě do show 'In Living Colour'. To vše se stalo během jediného roku," přiznala se zpěvačka a herečka v rozhovoru pro časopis W.

Navrch se musela přestěhovat z Bronxu do Los Angeles. To bylo proti její srsti. "Nenáviděla jsem L.A. Ptala jsem se: 'Kde je obchod s mlékem? A tady lidé vůbec nechodí pěšky?' Teď Los Angeles miluju, ale nedává mi takovou sílu jako kdysi Bronx."

První album třiačtyřicetileté zpěvačky "On The 6" vyšlo v roce 1999. Následovník "J.Lo" už opanoval americký žebříček Billboard 200. Od té doby Lopez vydala dalších pět řadovek s hity "If You Had My Love", "Love Don’t Cost A Thing" či "On The Floor".

Prosadila se i na stříbrném plátně ve filmech "Svatby podle Mary" nebo "Kráska z Manhattanu". Třikrát rozvedená matka dvojčat Emme a Maxe momentálně pracuje na osmém studiovém albu, jehož vydání je naplánováno na listopad a nabídlo první ochutnávku "Live It Up" s rapperem Pitbullem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY