Podívejte se na "Ooh La La" Britney Spears

12.07.2013 08:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook interpreta
Jedna z největších ikon ženského popu posledních patnácti let, jedenatřicetiletá Britney Spears, se v roce 2013 opět hlásí o slovo. Než ale dojde na její očekávanou osmou studiovou desku, nabízí alespoň nový videoklip ke šmoulí hymně "Ooh La La". Video, které má na svědomí režisér Marc Klasfeld, si svou premiéru odbylo 11. července na VEVU. Roli dostali i zpěvaččiny synové Sean Preston a Jayden James. "Já měla Šmouly ráda vždycky, ale moji kluci je milují úplně nejvíc na světě," vysvětlila Britney.

Skladba "Ooh La La" byla vybrána pro podklad závěrečných titulků filmu "Šmoulové 2". Autorem písně je zpěvaččin dlouholetý spolupracovník Dr. Luke. Film navazuje na první díl z roku 2011, ve kterém Šmoulinku nadabovala další úspěšná zpěvačka, a to Katy Perry.

Vydání nového řadového alba Britney Spears na rok 2013 již bylo oficiálně potvrzeno. Držitelka mnoha hudebních cen na něm spolupracuje s producentem Williamem Orbitem a vypomoci by měl také will.i.am. Tomu loni interpretka zahostovala v singlu "Scream And Shout", který se později stal celosvětovým hitem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY