Lily Allen plánuje vydat novou desku v březnu příštího roku

28.06.2013 11:51 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Lily Rose Cooper // Lily Allen
© last.fm
Ačkoli se Lily Allen dušovala, že na hudební scéně definitivně končí, silný vztah k muzice (a možná i zužující se konto) přiměl zpěvačku své rozhodnutí změnit. Muzikantka, v branži nově vystupující pod jménem Lily Rose Cooper, pilně pracuje na nové desce, přičemž doufá, že ji světu představí v prvním čtvrtletí příštího roku.

V rozhovoru pro Sunday People prozradila: "Opravdu si užívám skládání nových písní a doufám, že v březnu již bude album připraveno k vydání." Jak posléze dodala, skladby by měly být převlečeny do úplně jiného kabátku, než na jaký jsme u Lily zvyklí: "Deska se velmi odlišuje od všeho, co jsem kdy dříve natočila. Nyní jsou mi inspirací úplně jiné věci než před devíti či deseti lety."

Třetí studiové album vzniká pod taktovkou producenta Grega Kurstina, jenž stojí za úspěchem debutu "Alright, Still". Kromě něj se producentského žezla ujal i v současnosti stále vyhledávanější umělec Naughty Boy.

Ačkoli nového materiálu se dočkáme za více než půl roku, hlas Lily Allen lze momentálně slýchávat v nejnovějším singlu "True Love" americké hvězdy Pink, kde si britská zpěvačka zahostovala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY