Na jedno s kapelou Mandrage na Rock For People! Soutěžte se Staropramenem

26.06.2013 11:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mandrage
© archiv skupiny
Chcete si vychutnat atmosféru letošního festivalu Rock For People v Hradci Králové a k tomu si dát pivo s kapelou Mandrage po jejich koncertě? Staropramen, generální partner festivalu, vám to umožní. Stačí, aby vám bylo více než 18 let, napsali jste krátký vzkaz kapele a přidali informací, jaký dárek jí na setkání přinesete.

Deset nejoriginálnějších soutěžících získá zadarmo vstup pro sebe a doprovod na festivalový den českých a slovenských kapel v pátek 5. července plus vouchery do festivalové Staropramen Potrefené husy. K tomu všemu exkluzivní možnost setkat se s kapelou Mandrage. Tato známá česká hudební formace má za sebou mnoho ocenění, mimo jiné i vítězství v nejprestižnější kategorii Skupina roku cen Anděl akademie populární hudby. Kapela momentálně pracuje na čtvrtém studiovém albu, a tak se můžeme těšit, zda písně "Šrouby a matice", "Františkovy lázně" a "Hledá se žena" doplní brzy další hity. Kromě této kapely můžete v pátek vidět vystoupení skupin Kabát & Big Band, Kryštof, Tomáš Klus, Pražský výběr, Horkýže Slíže a padesáti dalších.

Své vzkazy pro Mandrage posílejte nejpozději do úterý 2. července 2013 do 12:00 na e-mail staropramen@prkonektor.cz, do předmětu napište heslo "Na jedno s kapelou". Více informací o soutěži včetně jejich pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Staropramen po dvou letech úspěšné spolupráce s festivalem Rock For People posílil jeho podporu a stal se generálním partnerem letošního již devatenáctého ročníku, který proběhne od 2. do 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové. Návštěvníci se budou moci těšit na unikátní krytou Staropramen stage, široké portfolio jedenácti značek piv s nabídkou pro každého, pivní stany a stánky, kam oko dohlédne, Staropramen Cool zone a po loňském úspěchu ještě větší festivalovou Potrefenou husu s pivem do skla a jídlem na talíř.

Rock For People k tomu během čtyř dnů naservíruje na deseti scénách přes dvě stě účinkujících!

Jedno nás spojuje. Staropramen.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY