Bruce Springsteen chystá další album

27.06.2013 08:17 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Bruce Springsteen
© facebook.com/brucespringsteen
Bruce Springsteen nadále nesundává nohu z plynu a díky svému velikému pracovnímu nasazení a chuti už začal pracovat na další řadové desce. Na následovníkovi výtečného alba "Wrecking Ball" pracuje znovu s Tomem Morellem.

Aniž by Springsteen bral ohledy na to, že turné k desce ještě není dokončeno, poprvé v kariéře neodolal a již v jeho průběhu se zavřel do nahrávacího studia. Dle vyjádření, které poskytl serveru rollingstone.com, to pro něj je velmi vzrušující a inspirativní.

"Ještě nikdy jsme nenahrávali přímo během turné. Bylo to proto velmi vzrušující, stejně jako to, že tam s námi byl Tommy. Celá kapela je pro mě i nadále zdrojem inspirace. Z toho, na čem momentálně pracujeme, mám velmi dobrý pocit. Nerad to říkám, protože bych se nerad mýlil, ale mám mnoho nového materiálu. A přitom mám pocit, že jsem teprve v polovině."

Majitel dvaceti cen Grammy se v roce 1949 narodil jako Bruce Frederick Joseph Springsteen. Po celém světě prodal přes sto dvacet milionů alb. Za píseň k filmu "Philadelphia" dokonce získal i filmového Oskara.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY