Chaos kolem jména dítěte Kanye Westa pokračuje: jmenuje se Severozápad?

21.06.2013 12:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kanye West a Kim Kardashian
© thyblackman.com
Kanye West a Kim Kardashian mají i jako rodiče smysl pro humor. Svoji nedávno narozenou dceru totiž pojmenovali North West (severozápad - pozn. red.) Portálu TMZ.com posloužil jako podklad pro tuto informaci rodný list z nemocnice Cedars-Sinai.

Nejmenovaný zdroj poté tuto zprávu potvrdil i magazínu People. Ten také doplnil, že rodiče dítě narozené 15. června oslovují zkráceně Nori. Další web Gossip Cop ovšem namítá, že by se mohlo jednat pouze o přezdívku, a nikoli o pravé jméno, které chtějí utajit. Kardashian už v březnu odmítla drby, podle kterých by dítě takto pojmenovala. V Show Jaye Lena prozradila, že se jí líbí jméno Easton West.

Kanye West a Kim Kardashian už spolu oficiálně chodí patnáct měsíců. I když mají dítě, tak se do manželského chomoutu nikterak neženou. Kardashian už má totiž za sebou neblahé zkušenosti z prvního manželství s hudebním producentem Damonem Thomasem i rozvod s basketbalistou Krisem Humphriesem. Tady dokonce požádala o rozvod už po dvaasedmdesáti dnech manželství.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY