Katy Perry nemá štěstí ve vztazích, o to víc pracuje na novém albu

19.06.2013 11:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© facebook interpreta
Katy Perry sice byla prestižním magazínem Billboard loni zvolena za ženu roku, v soukromí ale neprožívá příliš šťastné období. V časopise Vogue se rozpovídala o svém rozvodu s Russellem Brandem.

"Je to velmi inteligentní, kouzelný chlápek a byla jsem do něj velmi zamilovaná, když jsem si ho brala. Často byl hodně zábavný. Do té doby, než si ze mě začal dělat legraci a netušil, že jsem v hledišti, když jsem se nečekaně přišla podívat na jednu jeho show. Řekněme, že se mi neozval od té doby, co mi 31. prosince poslal SMSku, že se se mnou rozvádí," řekla Perry.

Jak to však často ve vztazích bývá, část viny leží i na druhé straně a Perry to nepopřela. "Nelíbila se mu atmosféra, když jsem byla šéfkou na turné já. Takže to bylo opravdu hodně bolestivé. Cítila jsem velkou zodpovědnost za to, že to skončilo, ale potom jsem zjistila skutečnou pravdu, kterou nemůžu říct, protože si ji nechám na horší den." Ani její vztah s Johnem Mayerem už není aktuální.

Americká zpěvačka vlétla do hudebních hitparád v roce 2008 se songem "I Kissed A Girl". Natočila dvě studiová alba, věnuje se herectví i dabingu. Loni vyšel dokument o jejím osobním životě i kariéře s názvem "Katy Perry: Part Of Me". Momentálně pracuje na svém novém albu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY