Psy by rád spolupracoval s Brianem Mayem z Queen

12.06.2013 14:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Brian May
© uk.launch.yahoo.com
Psy oznámil, že by rád spolupracoval s kytaristou kapely Queen Brianem Mayem. Interpret celosvětového hitu "Gangnam Style" o svém plánu promluvil pro britské Radio 1 a společnou schůzku s kudrnatým kytaristou měl naplánovánu na 11. června.

"Měli byste vědět, že jsem byl a stále jsem velký fanoušek rockové kapely Queen. Vypadá to, že budu mít zítra (11. června) schůzku s Brianem Mayem," řekl doslova. O možné spolupráci řekl jenom toto: "Mohlo by to klapnout. Nevím, ale jsem opravdu nadšený. Tato kapela byla pro mě inspirací od doby, kdy mi bylo čtrnáct či patnáct, až doposud." Jak schůzka dopadla, není prozatím známo.

Zatímco Psy je v současné době hodně vidět i díky svému imitátorovi, May řeší i věci, které nemají s hudbou mnoho společného. Konkrétně se zajímá o záchranu jezevců, kterým se v současnosti nežije v Anglii dobře poté, co zemědělci v důsledku šíření tuberkulózy dostali povolení tyto živočichy střílet. V této souvislosti nahrál May se členy kapely Massive Attack, sirem Davidem Attenboroughem a pod producentským dohledem Robba Casse singl "Badger Swagger". Projekt dostal název Artful Badger & Friends a právě jeho producent zavítá do Prahy na koncerty Miroslava Žbirky do Hard Rock Cafe, které se konají 12. a 13. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY