Eddie Stoilow na Rock For People dovezou nový singl i brankářskou hvězdu Petra Čecha

11.06.2013 16:31 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

Eddie Stoilow
© facebook interpreta
Pražská partička Eddie Stoilow plánuje na konci letošního roku vydat třetí desku, pilotní singl je ale na světě už nyní. Letní pohodová skladba "Baby" má i klipové zpracování, o které se postaral režisér Martin Linhart. Text písně napsal zpěvák skupiny Honza Žampa a pianista a klávesista David Šmídt, se skládáním chytlavé melodie vypomohl kytarista Martin Mrázek.

Kapela nyní zkouší novou píseň, aby ji poprvé fanouškům zahrála už 5. července deset minut po osmnácté hodině, kdy začíná jejich set na festivalu Rock For People. Ten bude speciální hlavně tím, že za bubny zasedne jeden z nejlepších fotbalových brankářů světa Petr Čech, který s kapelou několikrát vystoupil už v minulosti.

"Dlouho jsme nezažili tak pozitivní tlak fanoušků na to, abychom udělali písničku na léto. Musíme říct, že jsme tlaku podlehli a až teď jsme spokojeni. Co bychom pro naše věrné fanoušky neudělali, že!? První ohlasy jsou skvělé, tak se těšíme na koncertní premiéru singlu na Rock For People, kterou se rozhodl přijet podpořit i náš občasný člen Petr Čech." Ten říká: "Eddie Stoilow jsem poznal prostřednictvím své zastupující agentury a hned jsme si sedli. Je s nimi fajn spolupráce a každé další společné vystoupení je pro mě svátkem."

Ještě před důležitým koncertem na hradeckém festivalu Eddie Stoilow vystoupí již 12. června na charitativní akci Zvedáme hlavu, která je pořádaná na podporu obnovy pražské ZOO. Ve Velkém sále Lucerny večer vystoupí i Michal Hrůza, Wohnout, Marek Ztracený, Xindl X nebo Tomáš Klus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY