Kanye West bude otcem holčičky

07.06.2013 11:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kanye West + Kim Kardashian
© facebook interpreta
Kanye West se svou přítelkyní Kim Kardashian jsou už dlouhé měsíce v radostném očekávání. Dokonce se už nechali připravit o překvapení, co se jim narodí. Dle výsledků z ultrazvuku je jasné, že jejích prvním potomkem bude dcera. Vše prozradila dvaatřicetiletá přítelkyně známého rappera v první epizodě osmé série reality show "Keeping Up With The Kardashians". Spekulace o pohlaví dítěte se na internetu objevily už v únoru.

"Jsem nadšená, že budeme mít děvčátko. Kdo by nechtěl děvčátko? Holky jsou nejlepší a vím, že Kanye vždy chtěl holčičku," prohlásila Kardashian. Termín porodu prvního dítěte tohoto páru je stanoven na červenec. West asi příliš jazyk za zuby držet neumí. Už v prosinci během jednoho ze svých koncertů utrousil, že dítě je na cestě.

Ještě předtím vyjde Westovo očekávané album "Yeezus". Datum vydání zpěvákova následovníka alba "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" je stanoveno na 17. června a hostují na něm Daft Punk, Skrillex či Odd Future. Dvě nové písně už West stihl i představit naživo svým fanouškům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY