Beyoncé nahrála novou píseň na soundtrack k filmu "Epic"

10.05.2013 08:05 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Beyoncé - Rise up
© facebook interpreta
Nová píseň od Beyoncé "Rise Up" se objeví na soundtracku k animovanému snímku "Epic". Letos se jedná již o druhou filmovou skladbu od této interpretky. Tou první se stala coververze písně "Back To Black" od Amy Winehouse, která se objevila na soundtracku k filmu "Velký Gatsby" a nesklidila pouze pozitivní reakce.

Tento animovaný film pochází od tvůrců populární "Doby ledové" a Beyoncé v něm dabuje hlas královny Tary. Jejími dalšími kolegy, kteří propůjčili svůj hlas filmovým postavičkám, jsou například Steven Tyler z Aerosmith, Pitbull či Colin Farrell. Americká premiéra filmu je naplánována na 24. května a singl by měl mít premiéru jen o něco dřív.

I když je letos velmi netrpělivě očekávána pátá studiovka manželky rappera Jay-Zho, ohledně data vydání zatím panuje ticho. To ale neznamená, že by zpěvačka nějak výrazně lenošila. Naopak. Vyrazila na světové turné a letos vdechla život již čtyřem novým skladbám.

V rozhovoru pro britský list Daily Mirror se rozhovořila o problémech, které přináší kombinace kariéry a mateřství. Vždyť dceři Blue Ivy je teprve necelý rok a půl. "Bylo to něco, s čím jsem měla problém. Ujistit se, že jsem stále ta silná žena, a zároveň si udělat čas na své dítě a najít v těchto dvou věcech rovnováhu. Mateřství vše změnilo. Když přivedete na svět své dítě, díváte se na věci jinak a mým největším posláním je chránit své dítě. Svůj veřejný život žiji jen několik hodin denně. Zbytek dne jsem s rodinou, měním plínky a jsem se svou matkou, která mi připomíná: 'Děvče, nejsi královna'."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY