Justin Timberlake prozradil datum vydání druhé části "The 20/20 Experience"

06.05.2013 09:29 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake
© Instagram / @justintimberlake
Ještě před půl rokem nic nenasvědčovalo tomu, že by se Justin Timberlake měl vrátit ke své hudební kariéře, natož v dohledné době vydat nové album. Jak ale vyšlo v lednu najevo, tajně mnoho měsíců pracoval na desce "The 20/20 Experience". Není to tak dávno, co navíc fanouškům přichystal další překvapení v podobě oznámení skutečnosti, že milionový comeback nebude jedinou letošní nahrávkou. Novinka už má i své datum vydání.

Nástupce březnového počinu se na pulty obchodů dostane 30. září. Zpěvák tuto informaci prozradil skrze post-it patrný z fotografie (obrázek napravo), kterou umístil na aplikaci-sociální síť Instagram. Dvojka tematicky a koncepčně doplní březnovou nahrávku a producent Jerome 'J-Roc' Harmon ji popsal takto: "Justin za mnou brzo dorazí do studia a vybereme něco z toho, co už jsme natočili, a zároveň během toho nahrajeme i nějaké nové skladby." Z nové fotky je patrné, že bývalý člen chlapecké skupiny 'NSync skutečně točí nové písničky, a nebude tak při selekci tracků čerpat jen z materiálu, jenž se nevešel na první díl komba.

Justin s letošním albem zaznamenal velké úspěchy. Od svého vydání se stále drží v první desítce nejprodávanějších desek jak v Americe, kde debutoval téměř milionem prodaných kusů, tak i v mnoha dalších zemích. Jeho aktuálnímu singlu "Mirrors" se daří v obdobném duchu. V tomto roce kromě další porce hudby láká i na společné letní turné s rapperem Jay-Zm.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY