Martin Harich vydává nové album "Nech"

04.05.2013 19:39 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Martin Harich - Nech
© facebook interpreta
Martin Harich vydá již 6. května své druhé řadové album s názvem "Nech". V pražském studiu Elements se produkce ujal Aleš Zenkl, který spolupracuje třeba i s Miroslavem Žbirkou a je podepsán pod jeho úspěšnou nahrávkou "Modrý album".

Všech jedenáct písní napsal samotný interpret a jako pilotní singl vybral píseň "Čakám, čo sa stane. "Skladba 'Čakám, čo sa stane' vznikla v průběhu minulého roku. Byl to poměrně dlouhý, ale velmi zajímavý proces - od prvních tónů, až do takové podoby, v jaké je píseň nyní. Novým singlem se chci fanouškům odvděčit za jejich neustálou podporou a přízeň," komentoval skladbu zpěvák.

Ještě stále ne plnoletý rodák z Liptovského Mikuláše zazářil v roce 2011 v soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde skončil na čtvrtém místě. Železo se musí kout, dokud je žhavé, proto hned na podzim téhož roku vydal svůj úspěšný debut "Príbeh snov", který kromě jediné písně "Nezvestná" taktéž složil celý sám. Mladý zpěvák se na novém albu rozhodně bude chtít ukázat v tom nejlepším světle. Po uveřejnění singlu a videoklipu k němu má k dalším úspěchům dobře našlápnuto.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY