Blíží se Elekce - festival české elektronické hudby

14.05.2013 18:58 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Elekce festival
© facebook interpreta
Letos nás čeká úplně první festival české elektronické hudby. Na třech scénách pražského MeetFactory vystoupí bezmála čtyřicet kapel a DJů, nováčci i zkušení hudebníci. Festival nebude jen o koncertech, na návštěvníky čeká i řada zajímavých workshopů a přednášek týkajících se elektronické hudby. Festival Elekce se snaží o přiblížení české elektronické scény (nejen) českým posluchačům a hudebním nadšencům.

Festival se uskuteční 14. a 15. června. Vstupenky (dvoudenní, případně i jednodenní) si můžete koupit již nyní v předprodeji v síti Ticketportal.

Živě: Addict, burningboy, Deaths, Dignity Dope, Dirty Picnic, Duropu, Electrica Lady, HOLY, I LOVE 69 POPGEJU, Mikrokokoto, post-hudba, Schwarzprior, Sky To Speak, Super Power Unicorns

DJs: Attitudes, ABAB, Augustin, Dné (DJ set), Dysko, Electronic Bitches, Felix!, Hausagreggat, Kewu, Mr. Moustache, Planeta Nova DJs, RADQOHSKI, Sestra, Streets Of Cold, Tvyks, Tenten, Urxin Sisters, VEIT B

Doprovod: Sampling - workshop (Marek Wittner), Kluby ve městě. Jak to funguje? - workshop (Honza Pfeiffer), Divadelní hra (Kateřina Dudová a Šimon Holý)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY