Lucie Bílá naletěla podvodníkům

27.04.2013 11:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Bílá
© facebook.com
I Lucie Bílá nechtěně zjistila, že černý trh s prodejem falešných vstupenek u nás i v zahraničí kvete a bují stále víc. Chtěla si vyrazit na koncert zpěvačky Beyoncé v Bratislavě, avšak až na místě zjistila, že její lístky jsou falešné.

"Od přátel jsem dostala vstupenky na Beyoncé. Na místě jsem zjistila, že jsou falešné. Obětí podvodu jsem se stala nejenom já, ale i moji přátelé," zveřejnila na svém oficiálním webu. "Moc bych si přála, aby lidé kupovali vstupenky na moje Černobílé turné jen tam, kde mají. Tedy u zaručených a prověřených předprodejců, případně přímo na místě konání koncertů. Byla bych smutná, kdyby lidé měli stejně nepříjemný zážitek jako já s Beyoncé."

Sedmačtyřicetiletá zpěvačka, vlastním jménem Hana Zaňáková, je patnáctinásobnou Českou slavicí. Popové začátky své kariéry spojila s Petrem Hannigem, rockové s kapelou Arakain. Našla se ovšem až na sólové dráze, kdy začala spolupracovat se skladatelskou dvojicí Soukup-Osvaldová. Spolu natočili mnoho desek, spousty hitů a zpěvačka hrála i v jejich muzikálech. V poslední době zpívá více převzatou než původní tvorbu, o čemž se mohli posluchači přesvědčit i na albu "Modi". Stejnojmennou píseň nedávno představila novým videoklipem. Nyní spolupracuje s kapelou Petra Maláska, se kterou vyjede i na zmíněné Černobílé turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY